Luuk de Vries Motorsport

Over Luuk de Vries

Rookie Kampioen 2021 Molenaar NSF100 (4e algemeen)

Wat een fantastisch debuut seizoen heeft Luuk gereden! Na in elke wedstrijd al in de kopgroep gereden te hebben pakt Luuk tijdens race 6 zijn eerste beker met een dik verdiende tweede plaats in het dag klassement. Een dag later tijdens race 7 verrast Luuk vriend en vijand door de allerlaatste race in de stromende regen met overmacht te winnen! Door deze winst stijgt Luuk ook van de derde plaats naar de eerste plaats in het Rookie Kampioenschap. In het algemeen kampioenschap is Luuk 4e geworden.

03 oktober 2021
15 mei 2021
Terugblik 2020

Terugblik 2020 en dan sta je gewoon in het beroemde boek Wegrace Info van Ad Kievit. 📸 gemaakt door Mariska Grob. Laat de wedstrijden maar snel beginnen!

Seizoen 2020

Het jaar 2020 zal de boeken ingaan als het jaar dat ik Nederlands Kampioen ben geworden bij de Junioren A van het NK Junior Moto Racing Kampioenschap en 3e ben geworden in de eindstand van de Junioren B van RAP Holland.In totaal heb ik dit jaar 9 wedstrijddagen verreden  met elk twee races per dag, 6 wedstrijddagen voor het NK Junior Moto Racing en 3 wedstrijddagen voor het RAP Holland kampioenschap. Dit omdat er enkele wedstrijden op dezelfde datums vielen.Elke race mocht ik van Pole Position starten en kwam ik maar liefst 15 keer als winnaar over de streep!Mijn goede prestaties vielen op en zorgden er voor dat ik uitgenodigd werd om lid te worden van de BB64 academie. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen!

20 december 2020
20 december 2019
Seizoen 2019

Het eerste jaar dat ik echte wedstrijden mocht gaat rijden. Voor dit seizoen werd er een andere motor aangeschaft waar het standaard motorblok van de Junioren A van RAP Holland onder werd gemonteerd. Na toch wel een aantal wedstrijden nodig gehad te hebben om mijn plekje te vinden in het kampioenschap pakte ik op het circuit van Spa Francorchamps mijn eerste racewinst! Vanaf dat moment was ik niet meer van het podium te slaan. Tijdens dit seizoen werden er grote stappen gemaakt en transformeerde ik tot een ware coureur. Seizoen 2019 werd afgesloten met een fantastische 3e plek in de eindstand!