“papa, dit was een hele slechte dag 😢

Kwalificatie 1:
Deze sessie was op een natte baan en dat beviel me niets. Ik kreeg geen gevoel met de motor en kon geen snelle tijden rijden. P15

Kwalificatie 2:
Gelukkig was de baan opgedroogd en vol goede moed ging ik de baan op. Ik vond mijn ritme al duurde dit wel te lang. In mijn snelle ronde kwam ik naast de baan in de laatste bocht met een schuiver als gevolg. Weg goede rondetijd 😔 P10

Race 1:
Ik kwam goed van mijn plek maar werd in bocht 1 van achter aangetikt. Gelukkig hield ik de motor overeind maar ik verloor wel direct de aansluiting met de kopgroep. Een eenzame race die ik finish als 9e.

Race 2:
Wederom een ok start maar te voorzichtig in bocht 1. Ik verlies hierdoor een aantal plaatsen helaas. Dan komt in ronde 2 de pechvogel langs. Voor me valt een rijder en ik kon zijn motor niet meer ontwijken 😱 Daar lig je dan met 3 man op een hoop. Je weet dat de race dan al gelopen is. Gelukkig word mijn motor snel weer overeind gezet zodat ik door kan. Ik weet nog wat posities te winnen maar kom teleurgesteld als 14e over de finish.

Dit was niet mijn dag. Ik kon geen moment een vuist maken doordat het vertrouwen ontbrak. Het asfalt van het stratencircuit van Staphorst en ik zijn geen vriendjes.

Scherven opruimen en uithuilen. Volgend weekend al weer race 5 op Veldhoven.